one page

Fattoush

Catering

AHLAN WA SAHLAN!
Se vår meny

Om

Fattoush

Fattoush öppnade sin första restaurang 2002 på Hamngatan i Stockholm. Sedan dess så har verksamheten expanderat till flera restauranger och ett cateringkök.

Restaurangen ägs och drivs av mej Charbel . Fattoush var den första restaurangen i Sverige som serverade den libanesiska maten i snabbmatsversion. Alla våra rätter är hemlagade.

Vår förståelse för vikten av råvaror med hög kvalitet tar vi på stort allvar. Vi jobbar ständigt med att utveckla och förbättra vårt utbud och service.

Välkomna!

www.fattoush.se

 

Upplev vår meny

Upplev vår

Meny

Årtusenden av intryck från fenicier, araber, korsfarare, turkar, fransmän, handelsmän och turister, har skapat det libanesiska köket
– med det bästa av smaker och dofter från Orienten och västerlandet.
Vår matsedel innehåller färdiga menyer, som lämpar sig både för enklare luncher och större sällskap. Börja din spännande resa till Libanon redan här hos oss på Fattoush.

Catering

Libanesisk

catering

Catering till events

Vi erbjuder allt inom catering både till företag och privatpersoner. Vi har många års erfarenhet i branchen och tillsammans med er så ser vi till att just ert speciella tillfälle blir lyckat. Välkommen att kontakta oss!
En av våra Restauranger som ligger i Solna kan bockas till mindre event eller födelsedagar vi tar mellan 30 till 50 personer och det abonneras till slutna sällskap enbart,Mysigt och privat.

Så här beställer du

Din beställning gör du enklast genom att maila till info@fattoush.se . Du kan också ringa in din beställning på telefonnummer: 0735789121

Kontakta oss

Tveka inte att

Kontakta oss

Här finns vi

Fattoush Solna
Telefon: 08 – 283 810
Charlie 0735789121
E-mail: info@fattoush.se
Adress Solna Strandväg 3 171 54 Solna

Fattoush Regeringsgatan
Telefon: 08 – 791 22 00
charlie 0735789121
E-mail: info@fattoush.se
Adress: Regeringsgatan 26, 111 53 Stockholm

Följ oss